Alex Velea a fost surprins la masă cu suspecții crimei de la petrecerea din Padina. La eveniment au fost prezente și Antonia cu Alina Eremia

Alex Velea a fost audiat ca martor, în urma tragediei de la Padina. Cântărețul a fost surprins în fotografii cu principalul suspect în cazul crimei de la eveniment.

O petrecere din zona Padina, județul Dâmbovița, la care participau mai multe vedete, a devenit locul unei crime, după ce un conflict spontan a început, în cadrul căruia, un bărbat de 41 de ani a fost înjunghiat mortal.

Tragedia a avut loc în noaptea dintre 10 spre 11 februarie, atunci când polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița au fost sesizați cu privirea asupra unui bărbat înjunghiat.

Antena 3 CNN a prezentat imagini exclusive cu principalul suspect în cazul crimei, Laurențiu Marin, zis Solomon, surprins aseară cu Alex Velea la hotel.

Alex Velea a fost surprins la masă cu suspecții crimei de la petrecerea din Padina. La eveniment au fost prezente și Antonia cu Alina Eremia

Anchetatorii ce s-au deplasat la fața locului au identificat decedatul ca fiind un bărbat de 41 de ani din Târgoviște, iar cadrul acestuia a fost preluat de Serviciul Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei. Pe lângă bărbatul decedat, mai există o victimă rănită la mână.

Locul crimei a fost un hotel din comuna Moroeni, zona montană Padina, locație în care avea loc o petrecere la care participau mai multe vedete, printre care și Alex Velea, Alina Eremia și Antonia.

Alex Velea a fost audiat ca martor în urma tragediei, acesta fiind aflat în apropierea locului în care s-a produs agresiunea.

Sursa: BZI

About The Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *