Acțiune pe linia combaterii contrabandei cu țigări, finalizată cu amenzi de 60.000 de lei

Acțiune pe linia combaterii contrabandei cu țigări, finalizată cu amenzi de 60.000 de lei!

Poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Galați au descoperit, asupra mai multor persoane, cantitatea de 11.600 de ţigarete diferite mărci, de proveniență extracomunitară.

Pentru valorificarea unor informații deținute, în data de 23 martie a.c., lucrători de poliție judiciară din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Galați au efectuat o misiune specifică, combaterii contrabandei cu țigări, pe raza municipiului Galați.

Pe timpul desfășurării acțiunii, în intervalul orar 09.30 – 10.30, polițiștii de frontieră au depistat trei cetățeni români, care dețineau mai multe pachete de țigări în interiorul autorismelor și în bagajele personale.

Pentru clarificarea aspectelor de interes operativ, persoanele suspecte și mijloacele de transport au fost conduse la sediul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Galați, unde au fost supuse controlului amănunțit. Au fost inventariate 11.600 de țigarete, de proveniență extracomunitară, în valoare totală de peste 7.000 de lei, care au fost ridicate în vederea confiscării.

Conform prevederilor legale, persoanele au fost sancționate contravențional cu amenzi în valoare totală de 60.000 de lei.

About The Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *