21 martie – Ziua Mondială a sindromului Down

Evenimentul dedicat Zilei Mondiale a Persoanelor cu Sindrom Down desfășurat la Iași a fost un moment important de celebrare, conștientizare și implicare comunitară. Prezența copiilor afectați de acest sindrom alături de părinți și autoritățile locale a evidențiat importanța solidarității și sprijinului pentru această comunitate.

În cadrul evenimentului, s-a subliniat necesitatea unei atitudini pozitive și incluzive față de persoanele cu sindrom Down, promovând în același timp o mai bună înțelegere a nevoilor lor specifice. Participanții au avut oportunitatea să discute despre proiectele și inițiativele desfășurate în anul anterior de către Fundația Star Of Hope Romania, dar și despre provocările și nevoile cu care se confruntă persoanele afectate de sindromul Down în comunitate.

Reprezentanții fundației au adus în discuție proiectele lor din 2023, evidențiind impactul pozitiv pe care l-au avut în viețile acestor persoane și familiilor lor. De asemenea, au subliniat nevoile specifice ale acestor persoane și importanța continuării eforturilor pentru a le oferi sprijin și oportunități de dezvoltare și integrare socială.

About The Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *